Welkom bij the Care Group


 En ineens zit je daar  dan als kersverse ouder met die kleine bundle of joy . Jullie kleine wonder, jullie alles. Maar je krijgt bij dit kleine mensje helaas geen gebruiksaanwijzing en soms kom je dan voor vraagstukken te staan zoals :"waarom huilt mijn kindje zoveel, waarom wil mijn kindje niet slapen, waarom ben ik zelf zo onzeker, waarom heb ik geen roze wolk , of waarom is het zo moeilijk om mijn kindje te begrijpen?"

Bij the Care Group werken proffesionals die je kunnen helpen om oplossingen voor dergelijke vragen te  vinden. Wij bieden groepscursussen en individuele cursussen aan. Ook begeleiden wij u bij de problemen waar u als kersverse moeder of vader tegenaan loopt. Aan de hand van praktische voorbeelden en handvaten leert u vaardigheden om deze alledaagse problemen op te lossen. De vaardigheden zijn gericht op een plezierig contact tussen u en uw kind. Zo leert u het gedrag van uw kindje te begrijpen en nog meer te genieten.

Door het uitwisselen van ervaringen met andere ouders zult u merken dat u niet de enige bent die zich af en toe onzeker voelt.

Wij bieden de volgende cursussen aan:

- Dunstan Babytaal                                                       - Communiceren met mijn baby

-Baby en kinder gebarentaal                                      - EHBO

- Baby massage                                                            - Kinder EHBO

- Baby yoga

- Individuele begeleiding